Dåligt med inlägg

 Nu har det gått lång tid utan inlägg. Det är lite svårt att hinna med allt man vill, Men jag kollar in varje vecka för att se om någon skrivit en kommentar, så fortsätt gärna skriva!
 
Ha en riktigt skön vår!
 
 

Kommentarer
Postat av: Monica

Hej!
Jag drömde inatt något riktigt äckliigt, när jag tänker på drömmen nu känns det som att jag ska kräkas. drömmen var att jag såg ett ansikte, det var inte någon speciell person. ansiktet var som en tecknad figur men samtidigt ett riktigt ansikte. på pannan var det fullt med äckliga utslag, det var svarta utslag som låg över varandra och det täckte liksom hela pannan fram till början på näsan. känslan jag hade i drömmen var att jag visste att det var en dröm och ville bara vakna så fort som möjligt eftersom bilden av det här tecknade ansiktet var så vidrigt. jag lyckades vakna till en minut av den här obehagliga bilden och jag ville inte somna om eftersom jag var så rädd för den här bilden av det här äckliga ansiktet, jag ville inte möta drömmen igen för jag var rädd att den skulle fortsätta men till slut lyckades jag somna om och drömmen fortsatte inte. fast det var en skit äcklig dröm och bilden av det här ansiktet ger mig rysningar. vad kan det betyda tror du?

Med vänlig hälsning

Svar: Ansiktet och personen i drömmen symboliserar dig själv, en sida av dig. Äckliga, svarta utslag kan symbolisera något/någon del av dig som du känner dig äcklad av. Kanske har du någon sida/egenskap som du känner obehag inför? Känns det som om min tolkning kan stämma? Annars kan du fråga om något är oklart.
/Anki
Anki024a27 Akerö

2014-05-11 @ 15:20:37
Postat av: Richard

Hej! Drömde om mina meloner som fick nät att växa i upphängda i växthuset. Kanske du kan hjälpa mig...?
Mejla mig gärna om du känner att du vill hjälpa mig mot betalning.
Med vänlig hälsning
Richard Carlqvist

Svar: Jag hjälper dig gärna att tolka din dröm. Skriv den här som en kommentar, så ska jag se om jag kan hjälpa dig!/Anki
Anki024a27 Akerö

2014-05-22 @ 21:42:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0