Vill du ha tolkat en dröm?

 Har du en dröm som du vill ha hjälp med att tolka?
 
Skriv gärna in den som en kommentar, så kanske jag kan hjälpa dig med det!
 
 

Kommentarer
Postat av: Angelica Karlsson

Hej, jag har en dröm som jag är lite skärrad av..

Det börja med att jag och min pojkvän var ute och åkte bil. Vi krockade med en lastbil och det blev svart, vaknade igen och såg min kille sitta helt klämd och död bredvid mig. Sedan minns jag att jag stod utanför bilen och höll hans långärmade tröja och var helt förkrossad och vägrade tro på vad dom sa till mig och vad jag sett.

Vad kan detta betyda? Kan säga att det inte var en speciellt trevlig dröm.. ;)

Svar: Nej, det låter som en riktigt otrevlig dröm! Här kommer min tolkning:
Din pojkvän symboliserar din manliga sida/egenskap. Ni åkte bil och det kan stå för ditt dagliga liv. Vem körde bilen? Om det inte var du som körde, kan det symbolisera att du gör som andra säger hellre än att själv bestämma. Allt blev mörkt och det kan stå för att du inte ser klart. Att din kille är klämd, kan stå för att du känner dig som om du fastnat. Att han är död kan symbolisera en sida/egenskap som du inte behöver längre. Du är förkrossad och vägrar tro att det är sant - det kan stå för att du kanske försöker förtränga något som hänt i ditt liv.

Vad tror du om min tolkning? Kan det stämma?
Anki024a27 Akerö

2013-09-25 @ 16:58:59
URL: http://jagochjane.blogg.se
Postat av: Angelica Karlsson

Det känns som en riktigt bra förklaring på mitt nuvarande liv! Tack så otroligt mycket!!

Svar: Så bra! Tack själv!
Anki024a27 Akerö

2013-09-25 @ 18:22:28
URL: http://jagochjane.blogg.se
Postat av: Linnéa

Inatt drömde jag att jag var i Tyskland på en allmän toalett som låg nere i någon källare. Jag hade fått berättat för mig att inte gå ner dit själv då det fanns risk att bli våldtagen, men jag tänkte att det inte skulle vara nån fara, inte skulle det hända mig nåt...Toan jag använde hade inget lås och just när jag satt mig ner kom en man, öppnade dörren och skulle våldta mig. Jag fick upp telefonen, kunde ringa SOS trots att min tel var avstängd och polisen kom fort som ögat. Jag blev alltså räddad från mannen.

Numret jag ringde var ett SOSalarm som gällde världen över, så när polisen kom sa dom att det var tur att jag var i ett "prioriterat land" så de kunde komma snabbt till undsättning. Tyskland var tydligen ett av få länder som SOS prioterade före andra länder. De menade typ att om jag var i tex Sverige och blivit våldtagen hade de inte kommit så snabbt och kanske därför inte räddat mig.

Vad kan min dröm betyda? Har hört att våldtäkt i en dröm kan tyda på att man "utgör våld mot sig själv" eller liknande, men nu blev jag ju inte våldtagen? Kan inte släppa drömmen och hoppas att du kan hjälpa mig tyda den! Kram


Svar: Tyskland kan symbolisera att du är på främmande mark. Toalett - inre rening. Källare - det omedvetna (eller kroppsliga relationer till underlivet). Att bli våldtagen - att göra våld på sig själv. Du kunde inte låsa om dig - du har svårt att få vara ifred. Mannen som kom - din manliga sida. Du ringde SOS och fick hjälp - du vet hur du ska hjälpa dig själv. Polisen - din inre ordningsmakt som räddar dig från din andre manliga sida. SOSalarm som gäller världen över - samma gäller för alla människor oavsett var man än befinner sig. Tyskland är ett prioriterat land - du prioriterar denna främmande mark.
Som jag ser det är du, i något avseende i livet just nu, ute på främmande mark och behöver göra dig av med mentalt skräp (inre rening). Du har behov av att vara ensam, men din inre manliga sida stör dig. Du har en annan sida som stoppar denna som stör dig. Och du prioriterar den främmande marken framför den invanda.

I stort sett så klarar du dig bra i livet!

Fick du någon hjälp av denna tolkning?
Anki024a27 Akerö

2013-10-17 @ 18:52:49
Postat av: Linnéa

Oj, gud! Det var som att du berättade mitt liv innan och utan! Precis så som du beskrev är mitt liv just nu. Helt otroligt, tusen tack!

Svar: Så bra att du fick hjälp av min tolkning!Välkommen tillbaka!
Anki024a27 Akerö

2013-10-17 @ 21:06:59
Postat av: Emma

Hej.
Jag drömde inatt att jag var gravid. vad kan det betyda ?
Mvh Emma

Svar: Det kan betyda att du har påbörjat en inre utveckling.
Anki024a27 Akerö

2013-11-12 @ 22:10:58
Postat av: Hedvig

Hej!
Jag drömde att jag blev medial och kunde se döda. Jag har sedan ett halv år tillbaka utvecklats mycket andligt men aldrig sett eller känt något. Vad tror du det kan betyda?
Tack för hjälpen!
Mvh Hedvig

Svar: Kanske vill drömmen tala om att allt är möjligt! Lycka till i din fortsatta utveckling!
Anki024a27 Akerö

2013-11-15 @ 17:55:19
Postat av: soyo

Min pojkvän gjorde slut med mig för ca 2 månader
Och först så drömde jag om honom varje kväll men efter ett tag så slutade drömmarna att komma men nu för någon vecka sen så har drömmarna börjat komma igen och det är alltid bra och underbara drömmar vad kan det betyda???

Svar: I dina drömmar symboliserar din f.d. pojkvän en av dina manliga sidor. Det är alltså dig själv du drömmer om. Att du och pojkvännen har det underbart och bra, visar att du mår bra med både manliga och kvinnliga sidor. Härligt!
Anki024a27 Akerö

2014-01-27 @ 14:19:19
Postat av: Jojo

Jag drömde om en kille jag tycker väldigt mycket om och att han kysste mig lätt på munnen.

Vad kan det betyda?

Svar: Killen symboliserar din inre manliga sida och att han kysste dig kan ses som att du har bra kontakt med denna sidan.
Anki024a27 Akerö

2014-02-08 @ 10:28:35
Postat av: Karolina

Hej!
Jag har en återkommande dröm som handlar om att jag står vid en strandkant, med ambition om att komma ut och surfa. Jag har surfat i många år, men i dessa drömmar så får jag aldrig till det. Antingen står jag där utan surfbräda, eller så har vågorna försvunnit, eller tidvattnet blivit fel. Alltid är det något som gör att jag aldrig ens kommer i vattnet. Känslan i drömmen är frustration och misslyckande.

Jag har själv en idé om att drömmen kan symbolisera min "karriär" i mitt egna företag som jag startade upp för 4 år sedan. Min verksamhet har liksom aldrig riktigt "slagit igenom" och trots att jag jobbar och jobbar så kommer aldrig det stora genombrottet. Jag har även ett annat jobb, så det är ingen ekonomisk stress, men mer en frustration över att det aldrig "släpper".

Har du någon annan tolkning?
Tack på förhand :)


Svar: Det kan mycket väl vara helt rätt tolkat, du känner dig själv bäst. När du har tolkat budskapet rätt, kommer inte drömmen tillbaka mer.
Min tolkning blir så här: vatten brukar symbolisera känslor och i drömmen försöker du surfa på ytan. Du lyckas inte och blir då frustrerad. Kanske försöker du i verkligheten hålla dig vid ytan av dina känslor och undviker att gå på djupet?
Anki024a27 Akerö

2014-02-09 @ 15:03:47
Postat av: Sussie

Hej!
Hoppas man fortfarande kan få hjälp med drömtolkning.. Ser att du svarat i februari iaf så jag lever på hoppet <3

Drömde en så fruktansvärd dröm inatt som jag vaknade storgråtande ifrån och vill så gärna ha hjälp att tolka den.

Jag drömde att jag var i ett för mig okänt hus, stod med en katt i en kartong, typ ölplatta. Katten kändes som en av mina men var ändå inte det (hittekatt jag haft sen hon var ett halvår ca). Jag höll fast henne i nackskinnet och tog en kniv formad som en halvmåne typ, som en pizzakniv eller sån där salladskniv och skar henne upprepade gånger över halsen tills hon började blöda, det sprutade ut i takt med hennes hjärtslag. Jag kände blodet i min hand för jag höll för så att det inte skulle stanna i lådan. Kände hur livet försvann ur hennes kropp och hon blev slapp i min hand. När jag började skära tänkte jag att jag skulle prova om det fungerade men blev rädd när hon började blöda ordentligt för det var en annan katt som skulle dö. Fick panik och vaknade storgråtande.

Älskar katter, har 3 stycken själv och skulle aldrig någonsin göra dem illa på något enda vis. För drygt 20 år sedan drömde jag en liknande dröm som också skärrade mig oerhört och fick den tolkad då.

Snälla hjälp mig, gråter så fort jag tänker på den här drömmen, är nästan rädd för att lägga mig ikväll :(

Med vänlig hälsning
Sussie

Svar: Först måste jag fråga: Vad är en katt för dig? Man kan ju säga att en katt bestämmer man inte över som t.ex. en hund, en katt går sin egen väg. Katten i din dröm symboliserar en av dina sidor/egenskaper. Kniven och att du skär, kan stå för känslor. Blod brukar symbolisera nytt liv. Att någon dör, kan symbolisera en sida du inte längre behöver. Att du får panik och gråter, kan stå för att du hyser känslor som du känner panik inför eller att du kanske känner att det är svårt att släppa taget om den här sidan.Hoppas att du fick någon hjälp av min tolkning!
/Anki
Anki024a27 Akerö

2014-02-22 @ 20:27:10
Postat av: Sussie

Tack snälla för tolkningen. För mig är katter vackra, självständiga individer. Den ena är inte den andra lik i utseende eller beteende. Har tre katter och de är lika olika som tre människor kan vara.
Vilken egenskap hos mig skulle katten kunna symbolisera?

De tre katterna vi har har tre framträdande egenskaper; en är en oerhört självsäker, lite dryg katt som är en mobbare, en annan är en lite osäker, lättsträssad kisse som försöker styra upp saker om de andra katterna bråkar men kan även jaga den ena själv ibland. Sen har vi katten som även var med i min dröm, om än med helt annat utseende, hon är hittekatt osäker och tuff i en och samma förpackning. Oerhört kelen med oss människor men inte lika positivt inställd till de "kattbröder" hon fick när vi tog oss an henne. Hon sänder dock dubbla budskap till katterna, ibland leker hon med dem för att nästa gång bli sur/rädd när de ger sig på henne. Kanske därför just hon var med i min dröm?

Svar: Eftersom det är just den katten som finns i din dröm, är det dens egenskaper som symboliseras. Och det är därför den finns i drömmen.
Anki024a27 Akerö

2014-02-23 @ 08:52:15
Postat av: migsjalv

Det senaste tiden har jag ofta upprepande drömmar om att jag ska resa någonstans, men blir bestulen, eller hittar inte mina id saker, pengar mm.
Eller upptäcker att jag har blivit rånat.
Att jag är på plats /ofta främmande länder/, men hittar inte ditt jag ska, har ingen adress, eller vet ej vilket land jag befinner mig, men jag känner igen stället på nåt sätt.
Jag anklagar ingen, men i drömmen känner stress att jag inte hinner, att jag inte hittar ditt jag skall.

Svar: Att resa kan symbolisera 'livets resa' och att bli bestulen kan stå för att andra tar din energi. Pengar brukar stå för energi. Främmande land brukar symbolisera att man är på främmande mark.Kan det vara så att du låter andra ta din energi? Vet du vart du är på väg/har du något mål framför dig i livet?
Anki024a27 Akerö

2014-03-02 @ 11:29:49
Postat av: Drömmerskan

Har haft upprepade drömmar om en man (som jag saknar).

Drömde att jag var i hans sommarhus, han satt på husets veranda med trappa och jag stod i hallen, tror jag borstade håret framför en hallspegel. Jag ropar till honom om han vet var mina cigaretter är. De ligger här på verandan sa han. Jag går ut och sätter mig vid cigaretterna, han flyttar sig, som att han markerar avstånd, bakåt och lutar sig mot husväggen. En stund senare står jag nere i trädgården. En av hans vänner frågar mig något och jag försöker förklara att jag behövde dra mig undan mannen (han som drömmer handlar om) för att jag hade för mycket känslor för honom och situationen blev jobbig och till slut kunde jag inte gå dit längre. Om du har honom som behandlare är du i goda händer svarar hans kompis. Nu ser jag att de står där båda två och att mannen som drömmer handlar om hyssjar sin kompis, försöker tysta honom. Jo, fortsätter kompisen, han är världens bästa behandlare (psykolog) så du ska vara glad att du har honom. Jag blir frustrerad och försöker igen förklara varför jag avbröt behandlingen. Då ramlar en tand av. En tand jag för ca ett år sedan rotfyllde med stora besvär.

Natten därpå drömde jag att jag var i en källare. Jag såg en katt med en kattunge slinka förbi längs väggen. Plötsligt dök mannen upp. Vi kramade varandra och kysstes.

vad kan det betyda?


Svar: Huset symboliserar dig själv. Personerna står för dina inre sidor/egenskaper. Hallen brukar symbolisera våra olika roller. Trädgården symboliserar inre utveckling.tanden, som du haft stora besvär med, kan stå för att besvär kommer och går. Källare symboliserar ditt undermedvetna. Katten står för vad du tycker om katten. Att du och mannen kramas, kan stå för att du förenar dina manliga och kvinnliga sidor.
Berätta gärna vad du tror/tycker om min tolkning!
Anki024a27 Akerö

2014-03-25 @ 20:52:58
Postat av: drömmerskan

Tack för din tolkning. Mycket stämmer säkert men tolkningen känns allmän och utan specifikt budskap medan drömmen kändes mer angelägen. Kan huset symbolisera mig själv trots att det inte var mitt hus utan att hus jag var på besök i? Om trädgården symboliserar inre utveckling vad säger då drömmen om min inre utveckling? Bra eller dåligt? Förstår inte kattungen riktigt, gillar egentligen inte katter för att jag är allergisk och för att de är oåtkomliga men jag tycker kattungar är väldigt, väldigt söta och mysiga. Tanden gick av (och de besvär jag haft med den i verkliga livet är ju borta sedan ett år tillbaka) så tolkningen att besvären kommer och går blir lite otydlig. Och vad betyder cigaretterna? Jag tänker på beroende, nikototinberoende?
tack igen

Svar: Det hade varit lättare att tolka din dröm på ett personligare sätt om vi suttit mitt emot varandra, så här via nätet blir det inte lika lätt...Ja, huset du befinner dig i i drömmen, symboliserar alltid dig själv. Trädgården symboliserar din inre utveckling och eftersom du inte berättar något om trädgården, så finns det inget att tolka där. Visserligen försiggår det en del samtal där och det kan ju symbolisera din utveckling kanske; du blir frustrerad när kompisen inte verkar förstå varför du avbröt behandlingen... Behandlar du dig själv på ett sätt som gör dig frustrerad? Tanden som ramlade av, kan ju symbolisera något som händer när du blir frustrerad.
När du går ut till cigaretterna, som ju symboliserar ett beroende, tar din manliga sida avstånd. Det verkar som att du har motstridiga känslor angående att röka.
Tanden, som du haft stora besvär av i verkligheten, kan symbolisera någon "behandling" du har avbrutit. Att tappa tänder kan också ge en ledtråd till något som hänt dig i 6-årsåldern, som påminner om denna situation du befinner dig idag. Det kan också stå för just att allt är övergående, du hade besvär med tanden och sen trillar den bara av...
Anki024a27 Akerö

2014-03-26 @ 11:01:05
Postat av: Drömmerskan

Nu blev det lite tydligare. Men det enda som hände i trädgården var samtalet och att några buskar delvis dolde dem jag samtalade med. Inget trädgårdsarbete alls. Drömmen verkar bara beskriva en frustrerande situation och att tanden ramlar av kanske betyder att frustrationen till slut försvinner. Det låter ju hoppfullt. Och kanske slutar jag äntligen röka. Det vore bra.

Svar: Så bra!
Det kan vara bra att tänka på, när man tolkar en dröm, hur växtligheten är i en trädgård. Om det är grönt och frodigt, av buskar, blommor eller gräs, så gror verkligen den inre utvecklingen. Om det däremot är en grå trädgård utan grönt, så är det mer negativt/behöver man odla mer som ger näring åt den inre utvecklingen.

Lycka till med att sluta röka!
Anki024a27 Akerö

2014-03-26 @ 17:21:58
Postat av: drömmare

Hej
Hade många drömmar inatt och undrar hur jag ska läsa av dem. Mycket kamp på liv och död. Som i en thriller. Först en situation i nattklubbsmiljö där jag var någon slags gisslan eller undercover. Några ville sedan döda min son, inte bara min son utan många pojkar. De skickades ut på en ramp och knuffades ner. Jag stod på en annan ramp längre bort och visk-ropade till min son att han inte skulle hoppa att han skulle gå mot mig. Klättra ner för rampen och gå mot Cles och Verner (två manliga bekanta) som stod nedanför min ramp. Ta dem i handen sa jag, han gjorde det och de gick iväg, de räddade honom.
Därefter eller om det var innan. Jag står på ett sommarcafé, på en träaltan vid altanräcket tillsammans med några, obestämt vilka. Plötsligt ser jag att en stor svart Björn springer i det höga gräset nedanför. Jag beundrar hur dess kropp rör sig smidigt, nästan flyter fram, trots storleken. Vänder mig till de andra och vi kommenterar detta upphetsat. Hur kunde en björn dyka upp här, så nära storstan, var kom den ifrån? Då kommer en annan björn gående, vinglande och vild, på två ben ut från caféets dörr. Jag förstår att det är en kvinnlig björn och att den björn vi såg innan var hennes partner. Vi flyttar oss undan snabbt så att björnhonan kan springa efter den andra björnen.
Vad kan det betyda? Är självklart rädd för vilda björnar eftersom de faktiskt är farliga men brukar inte drömma om dem och tycker egentligen mest att de är fina.
Tacksam för hjälp
Drömmaren

Svar: Känner du dig pressad i verkligheten, som om livet är en kamp på liv och död?
Alla personerna i drömmen symboliserar dina olika sidor/egenskaper. Kanske är det så att du känner som om någon är ute efter dig på något sätt? Dina mogna, manliga sidor "räddar" din mer omogna sida.
Vad är en björn för dig, mer än att du är lite rädd för dem och tycker att de är fina?
I den delen av drömmen med björnar verkar det som om de har mänskliga egenskaper, den kvinnliga kommer ut från caféet. Björnarna symboliserar dina inre sidor/egenskaper, så fundera på vad en björn är för dig.

Jag hoppas att detta hjälper dig vidare i din tolkning! Berätta gärna vad du tror om min tolkning!

Lycka till!
Anki
Anki024a27 Akerö

2014-06-17 @ 12:36:32
Postat av: drömmare

Tack för hjälpen. Jag tycker björnar är vilda, häftiga, vackra och kraftfulla och jag förknippar dem med starkt beskyddande mammor. Är det mina inre egenskaper? Och är inre egenskaper något som är gömt i verkligheten? Slår man i drömlexikon betyder det hemskt dåliga saker att drömma om björnar. Svartsjuka och svek. De dåliga sidor av föräldrarollen, äganderätt etc.
I min dröm flydde björnhanen medan björnhonan verkade leta efter hannen. Kanske en bild av något som händer mellan min manliga o kvinnliga sida.. på nåt vis.
Tack från en drömmare

Svar: Ibland ser vi inte våra inre egenskaper, men drömmen vill uppmärksamma dem. Jag rekommenderar inte att försöka tolka sina drömmar med hjälp av drömlexikon. Alla djur och människor i en dröm kan symbolisera drömmarens egenskaper. Om du t.ex. drömmer om en björn, är det bättre att se till vad en björn är för DIG, än att gå efter ett lexikon. Känner du inom dig att det är rätt, så är det rätt. Du har redan alla svar inom dig, men ser dem inte alltid./Anki
Anki024a27 Akerö

2014-06-17 @ 18:45:28
Postat av: Anonym

Vad tror du om den här drömmen? Min väninna Lisa berättade om sin relation. Hon var självmedveten på gränsen till fjär men ändå vänlig. Vi bäddade en säng eller något liknande samtidigt som vi pratade.
Sedan drömde jag om en tidigare kärlek, vi stod i långa köer men inte i samma. Såg honom lägga sina händer runt en ung, söt kvinnas ansikte. Insåg att det är helt över med honom, allt hopp ute. Det kändes sorgligt men mest nesligt. Min väninna Ebba fanns med någonstans, flitigt social som alltid. Vi var på en mässa utomlands.
Därefter arbetade jag som personlig assistent till en handikappad med kraftfull och intelligent kvinna. Hon bjöd mig på en lyxig hårklippning och annat. Jag matade hennes pappa som dök upp i den stora lägenhetens köksingång. Han verkade alkoholiserad eller något liknande. Men piggade sedan på sig lite.
Det verkar ju handla om "duktiga" kvinnor, och något om män, men mer än så kan jag inte tyda ut.
Hälsningar
Annika

Svar: Alla personer i drömmen symboliserar dina olika sidor/egenskaper.Lisa och du bäddade en säng och det kan symbolisera något som har att göra med födsel, död, sjukdomar eller sex.
Nästa dröm handlar en del om din manliga sida och det försigggår i främmande land, vilket kan symbolisera något som är främmande för dig. Här finns också en sorg.
Att arbeta som personlig assistent, kan symbolisera en personlig sida/något som är viktigt för dig. Hårklippning kan ha stå för förändring och du ger näring åt en manlig sida, som då piggnar till.
Att drömmen har tre delar, kan också ha betydelse; första delen kan påminna om något tidigare i ditt liv, del 3 är något som händer i nutid och del tre är lösningen.

Hoppas att dettta hjälpte dig lite...

/Anki
Anki024a27 Akerö

2014-06-19 @ 12:33:38
Postat av: Anonymt

Hej,
jag drömde om att tre killar jag har dejtat blev våldtagna av en katt (jag hatar katter), som om katten hade hade ett system för vilket skulle bli nästa offer. Detta skedde när de låg på sängen och var livrädda och vi andra dära gjorde inget utan basicly kolla på om inget annat. hur ska man tolka denna dröm?

Svar: Alla personer i drömmen symboliserar dina inre sidor/egenskaper, så även katten. Kan det vara så att du har en sida som tvingar sig på dina manliga sidor på något sätt? Det kan också stå för att du har känslor som du försöker trycka ner.
Anki024a27 Akerö

2015-05-19 @ 23:30:58
Postat av: Angelica

Hej, jag har en återkommande dröm att jag är otrogen mot min pojkvän. Killen jag är otrogen med är ingen jag känner i verkligen livet men det är samma person i alla drömmarna. Och jag har sex med honom regelbundet så är alltså otrogen mot min pojkvän regelbundet i drömmarna.
Vad betyder detta? Jag älskar min pojkvän så jag förstår inte varför jag drömmar att jag är otrogen mot honom..

Svar: Killen i drömmen är en av dina manliga sidor. Att ha sex kan stå för att du förenas med denna sidan.
Anki024a27 Akerö

2015-12-06 @ 12:07:54
URL: http://lovebyagge.for.me
Postat av: M

Hej, jag drömde för några dagar sedan att jag åkte i en bil med hela familjen, min man, jag och två söner. Minns inte vem som körde eller hur vi satt i bilen. Men plötsligt åker bilen av vägen ut från en bro/stup? här tänker jag: Nu kommer vi dö, jag älskar er alla och så minns jag min yngsta sons ansikte vi den stunden sen blir det svart. Inget mer.
Saken är den att jag vaknade inte upp och var olycklig. Vad vill drömmen säga mig?

Svar: Stupet kan symbolisera ditt undermedvetna. Att dö kan stå för någon sida/egenskap du lämnar. Alla personerna i bilen symboliserar dina olika sidor. Att allt blir svart kan betyda att du inte kan se vad som ska komma. Men det verkar inte vara något som gör dig olycklig.
Anki024a27 Akerö

2016-03-11 @ 14:58:23
Postat av: Lena

Hej!
Jag är en sån som vanligtvis inte kommer ihåg mina drömmar, men inatt gjorde jag de. Kändes så otroligt hemskt.

Jag klev på en buss och busschauffören ville se en sten jag hade, en citrin, busschauffisen blev ouppmärksam och jag skrek att han skulle svänga samtidigt som jag sprang bakåt i bussen. Men vi åkte rakt utför ett stup och bussen landade på "nosen". Blev inte skadad, var inte rädd när vi åkt utför stupet. Jag kände att jag inte var ensam i bussen, men såg ingen. Men vaknade och kände hur hjärtat pumpade fort. OM du har ork å tid vore jag tacksam för ett svar. Tack!

Svar: Citrinstenen står för renande och energigivande. Att åka utför ett stup kan symbolisera ditt undermedvetna. Du "räddade" dig genom att springa bakåt i bussen.
Om du inte redan har en citrin, så är det kanske dags att skaffa en?
Anki024a27 Akerö

2017-05-12 @ 20:57:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0