Mönster

 
Var i stillhet och se att ett tydligt mönster flyter genom ditt liv.
 
Ingenting sker av en slump.
 
 
                                        Eileen Caddy
 

Kommentarer
Postat av: Lillian

Hej! Jag hittade din blogg på nätet nånstans. Jag hade en sjukt konstig dröm inatt. natten till idag drömde jag att jag stog i baren (som är mitt extrajobb) & hade precis tagit betalt av en kund & gett honom sin öl. Jag vänder om & ska lägga i pengarna i kassan. När jag sen vänder mig om mot nästa kund som står i rånarluva & med en fet jävla pistol riktad mot mig. Han (eftersom de var en han) ville inte ha nånting. Ingen sprit & inga pengar. Han trycker pistolen mitt i mellan min axel & mitt nyckelben, som jag skadade för ett årsen & trycker av. De är ingen kula som kommer in i skinnet utan de är nåt pulver. Jag svimmar av & han tar med mig nånstans. De är som i en film när man vaknar upp liggandes på en bår & somnar om.
Jag vet inte vad han gör eller vad han vill men bara sådär är jag tillbaka på jobbet igen, helt groggy & ska försöka blanda drinkar ute i köket. För i min bar finns inget jag ska ha & hela baren är omgjord. Jag vet inte vart nånting finns & all sprit står nerpackad i lådor istället för i mitt batteri, där spriten ska stå.

Känslan när jag ser rånaren är inte rädsla, utan jag blir mer chockad av att de står nån med rånarluva & pistol framför mig. Jag försöker inte fly, jag tror jag är ganska lugn & låter allting hända.

Vet du vad detta kan betyda? Svara gärna i min blogg.
Mvh Lillian!

Svar: Pengar = energi. Mannen i rånarluva = en av dina manliga sidor/egenskaper. Han hotar med en pistol = du känner dig hotad. Axel = avsedd att bära glädje. Det kommer ett pulver istället för en kula = det kan stå för något som ska läka eller att du blir skadad/drogad. Tillbaka på jobbet är du groggy = du är förvirrad. Hela baren är omgjord och i oordning = en förvandling.
Ger min tolkning dig något?
/Anki
Anki024a27 Akerö

2013-03-23 @ 00:35:35
URL: http://lilliano.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0