Jagad


Att drömma att man blir jagad, kan symbolisera att man jagar/pressar sig själv.

----------------------------


Kommentarer
Postat av: V

Tänkte göra en chansning och hoppas på att du kanske kan hjälpa mig tyda en dröm? Förstår dock om du inte har lust eller möjlighet.



Drömde att jag var på ett hotell(ett hotell jag känner till), det började brinna på hotellet men elden har ännu inte nått mitt rum. Jag står i fönstret och ska hoppa och säger mina hejdån till min pojkvän i telefonen, på väggarna i rummet har jag dessutom skrivit hans namn(i grön färg). Innan jag hoppar ut genom fönstret så slänger jag ut min väska med de saker jag haft med mig, så att min pojkvän skall kunna hämta/få dessa av mig.



Jag har försökt tolka denna dröm själv, men har svårt att få ihop det. Får ihop början, då jag kan tänka mig att ett hotell kan stå för "temporärt boende", att min pojkväns namn står på väggarna och det är påväg att brinna upp har jag tolkat som att "den temporära relationen är påväg att försvinna"(Vi har pratat om att flytta ihop.)Det jag inte kan få ihop är, att jag ska hoppa ut genom fönstret, säger hejdå till honom i telefonen och kastar ut min väska med mina tillhörigheter för att han skall kunna få dessa/hämta dessa?



Hoppas du kan hjälpa mig

2011-04-16 @ 12:16:27
Postat av: Anki

Drömde att jag var på ett hotell = DU(ett hotell jag känner till), det började brinna = SOLAR PLEXUS = KÄNSLOR på hotellet men elden har ännu inte nått mitt rum KÄNSLORNA HAR INTE HUNNIT FRAM TILL DIG. Jag står i fönstret = NÅGOT NYTT DU SKA SE och ska hoppa = DU FLYR IFRÅN KÄNSLORNA och säger mina hejdån till min pojkvän = DIN MANLIGE SIDA/EGENSKAP i telefonen, på väggarna i rummet har jag dessutom skrivit hans namn VAD ÄR DET FÖR NAMN?(i grön färg = HJÄRTCHAKRAT = KÄRLEK). Innan jag hoppar ut genom fönstret så slänger jag ut min väska med de saker jag haft med mig, så att min pojkvän skall kunna hämta/få dessa av mig = KAN SYMBOLISERA ATT DU VÄRDESÄTTER SAKER MER ÄN DIG SJÄLV ELLER DINA KÄNSLOR.



Kanske har du svårt att komma i kontakt med dina känslor?



Kram/Anki

2011-04-16 @ 17:25:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0